Община Ловеч получи ново дарение от Франция. Приятелите  на града

...
Община Ловеч получи ново дарение от Франция. Приятелите  на града
Коментари Харесай

Община Ловеч получи ново дарение от Франция

Община Ловеч получи ново подаяние от Франция. Приятелите  на града Патрик Мусе и брачната половинка му Клодин посетиха Дома за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Сливек.

Поводът на предаването на подаяние за възрастните хора, настанени в дома в с. Сливек и Дома за остарели хора „ Върбовка “.

Дарението се състои от електрически медицински кревати, матраци, хигиенични материали, спално долни дрехи, помощни средства за напредване на хора с увреждания. Освен за двете обществени институции, донорите ще обезпечат хигиенични материали, медицински консумативи и спално долни дрехи и на други обществени услуги в града.

Пристигналото преди дни в Ловеч подаяние от Франция е част от активността на комитета за побратимяване сред градовете Ловеч и Лавал, което се реализира благодарение на асоциация „ Доверие – България “ с президент Патрик Мусе.

В рамките на дългогодишното съдействието сред Община Ловеч и град Лавал през годините благодарение на семейство Мусе са осъществени редица взаимни начинания, планове и дарителски акции в областта на образованието и обществените действия.

Планира се през м. юни тази година в Ловеч да дойдат 8 стажанти от Франция, които ще поставят непринуден труд в детски градини и детски ясли за две седмици.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР